Praktické zkušenosti s monitorovacím zařízením Locator One

Od svého vzniku bylo zařízení Locator One od společnosti Basetime využíváno v různých projektech vyžadujících monitoring sedimentačních desek. Jedním z těchto projektů bylo vyplňování bývalého přístavu v blízkosti Brabanthallen v Den Boschi, které prováděla společnost Meet B.V. ve spolupráci s GMB Civiel.

Proč používat Locator One? Projektový manažer Dick van Leeuwen z Meet B.V. se rozhodl pro zařízení Locator One kvůli jeho pohodlnosti a flexibilitě. Normálně by Meet B.V. musela ručně měřit sedimentační tyče na místě, někdy i denně. S Locator One toto není nutné, protože kromě počáteční instalace nejsou potřeba žádné manuální kontroly. Automatizované měření je bezpečnější a kontinuální, což umožnilo dokončení projektu před termínem.

Jednoduchost používání Dick popisuje zařízení jako velmi jednoduché na instalaci a použití. Vše, co je potřeba, je připevnit zařízení na sedimentační tyč a zadat číslo tyče a její délku. Data z měření lze snadno importovat a dále upravovat podle potřeb klienta.

Krátké komunikační linky Komunikace s Basetime byla velmi pozitivní, s rychlou odezvou na emaily a telefonáty.

Pokud vás článek zaujal a chcete se dozvědět více o zařízení Locator One, navštivte Basetime.