Mobilní laserové skenování se stalo nepostradatelným nástrojem v mnoha odvětvích, jako jsou stavebnictví, inženýrství a veřejná bezpečnost. FARO Orbis přináší revoluci v této oblasti díky svému unikátnímu spojení mobilního a stacionárního skenování, což výrazně zvyšuje rychlost, přesnost a efektivitu práce.

Hybridní realitní záznam s technologií FLASH

FARO Orbis je vybaven technologií FLASH, která umožňuje provádět stacionární skeny za pouhých 15 sekund, což poskytuje detailní a přesná data, která jsou nezbytná pro kvalitní 3D vizualizace. Tato technologie kombinuje rychlost a přesnost, což zajišťuje vysokou kvalitu a hustotu datového souboru, což je ideální pro komplexní projekty.

Rychlost a efektivita

Jednou z největších výhod FARO Orbis je jeho schopnost zachytávat data až 10krát rychleji než tradiční metody skenování. Tento mobilní skener umožňuje rychlé nasazení a zachycení detailních prostorových dat, což výrazně zkracuje čas potřebný na sběr dat a urychluje pracovní procesy. Tento faktor je klíčový pro moderní projekty, které vyžadují rychlé a přesné měření.

Praktické využití FARO Orbis

FARO Orbis je ideální pro širokou škálu aplikací, včetně:

  • Stavebnictví: Monitorování pokroku stavby a aktualizace plánu projektu v reálném čase.
  • Inženýrství: Precizní měření a analýza strukturálních komponent.
  • Veřejná bezpečnost: Dokumentace míst činu a vyšetřování nehod s vysokou přesností.

Tento skener je navržen tak, aby zvyšoval produktivitu a snižoval lidské chyby, což přináší vyšší efektivitu a přesnost ve všech typech projektů.

Kontaktujte nás pro více informací

Pokud máte zájem o více informací, cenovou nabídku nebo prezentaci mobilního laserového skeneru FARO Orbis, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho kontaktního formuláře. Naši odborníci jsou připraveni vám poskytnout veškeré potřebné informace a ukázky technologie v praxi.