3Dsurvey je softwarové řešení pro zpracování zeměměřických dat. Pořiďte snímky jakýmkoliv fotoaparátem, naimportujte je do 3Dsurvey a nechte si vytvořit vaše vlastní ortofoto mapy, digitální modely terénu a výpočty kubatur. Rychle a snadno. Data jsou zpracována automaticky na základě našich shodnostních algoritmů. Díky našim chytrým nástrojům budete pracovat ještě efektivněji.

OD ZEMĚMĚŘIČŮ PRO ZEMĚMĚŘIČE
Ve společnosti 3Dsurvey pracuje tým geodetů a programátorů, kteří se navzájem doplňují a společně tvoří fotogrammetrický software, který je určen primárně pro geodety.
Softwarová sada 3Dsurvey je navržena tak, aby plně vyhovovala  jedinečným potřebám vašeho týmu. Jo to komplexní softwarové fotogrammetrické řešení pro digitální geodézii, je mimořádně flexibilní a dokáže se hladce integrovat s vaším stávajícím vybavením, ať už leteckým, pozemním nebo digitálním, a doplnit je.

UDĚLAT VÍCE PRÁCE S MENŠÍM ÚSILÍM.
3Dsurvey je vytvořen pro úspěch. Výkonná a osvědčená technologie je navržena tak, aby vám pomohla poskytovat nekompromisní kvalitu prostorových dat a zároveň byla dostatečně flexibilní, aby zajistila vyšší produktivitu a rychlejší dokončení práce.

KOMPLETNÍ SADA GEODETICKÝCH NÁSTROJŮ
Vše je součástí balení. 3Dsurvey je kompletní sada pro digitální geodézii s nejmodernější technologií pro zpracování fotogrammetrických dat a 2 bezplatnými aplikacemi, které v jednom balíčku a pokryjí všechny potřeby v oblasti pořizování, zpracování a sdílení prostorových dat. Nepotřebujete žádné další zásuvné moduly ani další softwary.

VHODNÉ PRO JAKÝKOLI TÝM, JAKÝKOLI PROJEKT
Osvoboďte se od všech překážek a poskytněte svému týmu geodetů špičkové řešení pro zpracování digitálních leteckých snímků. Fotogrammetrický software 3Dsurvey je snadno přístupný každému, ať už je to začátečník nebo profesionál, a je navržen tak, aby vám pomohl produkovat 3D model terénu bez jakéhokoli specializovaného školení.

3Dsurvey PILOT – Zjednodušte si plánování letecké mise  a zkraťte čas strávený v terénu až 9x
Aplikace 3Dsurvey Pilot promění váš běžný dron v přesný měřičský a mapovací nástroj. 3Dsurvey Pilot, bezplatný doplněk fotogrammetrického softwaru 3Dsurvey, je dokonalým nástrojem pro plánování vašich leteckých misí a automatické pořizování leteckých snímků spolu s GPS pozičními daty. Zpracování pořízených snímků po letu se provádí snadno pomocí fotogrammetrického softwaru 3Dsurvey a generuje vysoce přesné, georeferencované výsledky, jako jsou husté mračno bodů, 3D síť, topografická mapa, výškový model terénu, digitální model terénu, ortofoto, atd.  Ideální pro každého profesionála v oboru geodézie.

3Dsurvey VIEWER – Sdílejte své projekty se svým týmem a klienty ve všech odvětvích
Interaktivní digitální prostředí vám umožní snadno prozkoumat a vizualizovat vaše prostorová data spolu s prováděním jednoduchých úkolů, měření vzdáleností a souřadnic z prostorového modelu terénu. Aplikace je plně kompatibilní s jakýmikoliv zdroji třetích stran, mračny bodů a 3D modely, takže si ji stačí stáhnout a bez obav sdílet svou skvělou práci s kolegy a klienty.

Krok 1

Sběr obrazového materiálu

Fotografie terénu můžete pořídit z jakéhokoliv fotoaparátu, ze země i ze vzduchu, z ruky i z dronu. Do 3Dsurvey je nahrajete ve formátu JPG, seznam souřadnic vlícovacích bodů v TXT.

Krok 2

Import a zpracování

Software 3Dsurvey automaticky identifikuje všechny fotografie a identické body a vygeneruje realistický 3D model – mračno bodů se skutečnými barvami a stíny. Výstupní formáty jsou PLY a LAS.

Krok 3

Výpočet 3D modelu

Díky chytrým funkcím softwaru 3Dsurvey snadno spočítáte objem. Na několik kliknutí myší také rychle vytvoříte profil v daném místě. Výstupní formáty jsou XYZ a geoTIFF.

Krok 4

Ortofoto

Na základě digitálního modelu terénu a samotných fotografií je vygenerované ortofoto s vysokým rozlišením. Nad vzniklým ortofotem můžete rychle a efektivně mapovat. Výstupní formáty jsou TIFF, JPG a soubor georeference.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.