Revoluce ve vašich stavebních a geodetických projektech s mobilním laserovým skenerem FARO Orbis

V dynamickém světě stavebnictví, inženýrství a geodézie nejsou přesnost a rychlost pouhými cíli – jsou to imperativy. Mobilní laserový skener FARO Orbis je ztělesněním inovace v oblasti pořizování 3D prostorových dat a nabízí profesionálům v těchto oborech bezkonkurenční řešení, které spojuje rychlý sběr dat s vysokou přesností.

Bezkonkurenční rychlost a přesnost při pořizování dat
Skener FARO Orbis nově definuje standardy technologie mobilního skenování. Jeho konstrukce je uzpůsobena pro rychlé nasazení, což zajišťuje zrychlení časového harmonogramu projektu bez kompromisů v kvalitě. Díky schopnosti snímat prostorová data rychlostí desetkrát vyšší než tradiční metody vám mobilní skener Orbis umožní zefektivnit pracovní postupy a poskytovat přesná prostorová data interiérů budov i okolního terénu.

Hybridní zachycení reality: Skok v kvalitě mobilního skenování
Patentovaná technologie Flash společnosti FARO je základem jedinečné technologie laserového skeneru Orbis. Tato technologie Hybrid Reality Capture je první v oblasti mobilních skenovacích řešení, protože nabízí jak mobilní, tak stacionární skenování. Výsledkem je vysoce věrné a přesné mračno bodů. Se systémem FARO Orbis získáte komplexní řešení skenování, které po vás nebude chtít, abyste volili mezi rychlostí a jasností – poskytne vám obojí.

Navrženo pro profesionály, kteří utvářejí náš svět
Geodeti, konstruktéři, architekti a designéři jsou vizionáři, kteří utvářejí fyzický svět kolem nás. Zařízení FARO Orbis je navrženo s ohledem na tyto profesionály a poskytuje nástroj, který nejen snadno měří a vizualizuje 3D prostory, stavby a terén, ale také se bez problémů integruje do tvůrčích a analytických procesů, které jsou hnací silou vašich projektů.

Buďte s FARO Orbis napřed
V profesi, kde záleží na každém detailu, je mobilní laserový skener FARO Orbis vaším partnerem v pokroku. Není to jen nástroj, je to investice do efektivity, přesnosti a kvality, která vaše projekty posune do budoucnosti. Využijte sílu nejmodernější technologie se skenerem FARO Orbis a nově definujte možnosti ve svém oboru.